Акции и промоции

Сите наши сервери се опремени со супер-брзи NVMe погони

  • 5th September 2021

Генерација 4 PCIe NVMe Новите SEMOSonline VPS сега доаѓаат со вклучени драјвови за најнова генерација NVMe без дополнителни трошоци ! Ако сакате повеќе простор , нема проблем, сепак можете да изберете ...

DNS -серверите се основна ставка за видливост на доменот на Интернет. Ако поставите искривени, неточни сервери или сервери на кои вашиот домен не е дефиниран за доменот, тој нема да биде видлив ...

Многу сме задоволни што е воведена поддршка за PHP 8.0 на сите наши сервери. Оваа голема надградба на PHP, верзија 8.0, очекува големи промени, подобри перформанси и нови основни карактеристики. Во ...